ORDU / ÜNYE - Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Ock

Okulumuz idaresi, Rehberlik Servisi ve Sınıf Rehber öğretmenlerimiz ile veli ziyaret çalışmalarımız başladı. Eğitim yılı boyunca ziyaret çalışmalarımız devam edecektir.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından Okulumuzun Eskiyen Kiremit Çatıları Saç Çatıya Dönüştürüldü. Yenilene çatının yapımında emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürmüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İl Milli Eğitim Şube müdürümüze teşekkür ederiz.

Ara

Okul Bahçemizin İhata Duvarı Olmayan Bölümlerindeki Tel Çitler Yenilendi. Çit Tellerinin Montajında yardımcı olan TYP personelimize ve Rehber Personelimize teşekkür ederiz.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesine ağaç dikimi yapıldı. Okulumuz Öğretmen ve öğrencileri ile yapılan etkinlik özel öğrencilerimizin çok ilgisini çekti. Emeği geçen öğretmenlerimize okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Özgür TOKGÖZ ve Şube Müdürümüz Sn Bahri ASLIŞEN Okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun bölümlerini ve sınıfları ziyaret eden müdürümüz  öğrencilerimiz ile sohbet edip öğretmenlerimiz ile istişarelerde bulundular.

Kas

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri Okulumuzda da Devam Ediyor. Öğrencilerimiz 100. yıl etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesinde öğretmenlerimiz ve stajer öğrencilerle bir araya gelerek balon uçurma etkinliği yaptılar.

Kas

Okulumuz Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe 13/A sınıfı öğrencimiz Zehra ATAR Cumhuriyet Bayramı konulu "Hekime ve Sağlık Çalışanlarına Saygı" konulu resim yarışmasında Orta Öğretim Öğrencileri arasında Ordu İl 3. Sü olmuştur. Başarılı olan öğrencilere hediyeleri Ordu Ticaret Odası salonunda 26..10.2023 Tarihinde Ordu Valimiz Sayın Muammer EROL Garnizon komutanımız, Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih VARGELOĞLU ve il Protokolünün katılımı ile verildi. Öğrencimizin hediyesini Okul Müdürümüz Hüseyin BAYIR aldı. Öğrencimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Okullarımızın katılımı ile yapılan  Cumhuriyetimizin 100 Yılı Kutlamaları kapsamında Çamlık Mevkiinden başlayıp Cumhuriyet Meydanımıza kadar devam eden Cumhuriyet Yürüyüşümüzü gerçekleştirildi. Tüm ilçe halkının büyük ilgi gösterdiği yürüyüş Cumhuriyet Meydanında yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı  ardından yapılan konuşmalar ile sona erdi.

Ekm

2023 Yılı ''Çök Kapan -Deprem Tahliye '' Tatbikatı yapıldı. Afet Eğitim Kulübü Öğretmenlerimizin koordinesinde yapılan tatbikat sorunsuz şekilde tamamlandı. Tatbikatın yapılmasında emeği geçen tüm kulüp görevlisi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama III. Kademe Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 11.10.2023 Çarşamba günü saat 10.00 da Okulumuz yemekhanesinde aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gündem maddeleri ile 25.10.2023 Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Gündem:

1- Açılış ve yoklama

2- Kurum Müdürünün Konuşması

3- Yönetim Kurulu Faaliyetleri ve yeni yönetim kurulunun oluşturulması

4- Denetleme Kurulunun oluşturulması

5- Öğrenci devam takip ve öğrenci raporlarının değerlendirilmesi

6- Hafta içi Özel rehabilitasyonlara giden öğrencilerin durumunun görüşülmesi

7-Velilerimizin okulumuzu ve öğretmenlerimizi ziyaret etmeden okulumuza bilgi vermeleri gerektiğinin belirtilmesi

8-Dilek ve Temenniler

9- Kapanış

Eyl

Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından gönderilen akıllı tahtaların montajı tamamlandı. İlk parti olarak Beş tane tahta gelerek monte edilmişti. Daha sonra da üç adet tahtamız gelerek sınıflarımıza takıldı. İlşk montajı yapılan beş adet tahtanın kesin teslimatı da yapılarak hizmete açılmıştır. Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

Okulumuzun su deposu ihtiyacı giderildi. Mahallemizde çok su  kesintileri yaşanmaktadır. Bu yüzden okulumuzun çok acil olarak su deposuna ihtiyacı vardı. Yapılan çalışmalar ile okulumuza iki tonluk bir ssu deposu yapıldı. Bu ihtiyacın giderilmesini sağlayan okul idarecilerimizi tebrik eder teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

Bu Yıl İlköğretim Haftası İlçemizde daha bir coşku ile kutlandı. Programda Ünye İskelesi ile Atatürk Parkı arasındaki alanda okullarımızıstant açarak etkinliklerini sergilediler.  Okulumuz ise Öğrencimiz Zehra ATAR'ın Kişisel Resim Sergisinde sunumu gerçekleşen resimlerinin sergilenmesinden oluştu. Öğrencimizi yetiştiren Görsel Sanatlar Öğretmeni Kıymet BAYER ve Sınıf Öğretmeni Semra BAYER'i tebrik eder öğrencimizn başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2023- 2024 Eğitim Öğretim Dönemine merhaba diyen öğretmenlerimizle kahvaltı programı yaptık. Okul bahçemizde yapılan etkinliğe tüm öğretmenlerimiz katılarak yeni döneme merhaba dediler. Bu yıl okulumuzda ilk defa görev alacak öğretmenlerimizle de tanışılmış oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşakkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Dersliklerinde Bulunan Stor Perdeler Yıkanarak  Temilendi. Böylece okulumuz sınıfları ve ortak alanları eğitim öğretim için hazır hale getirilmiş oldu. Emeği geçen okul idarecilerimize ve çalışan Hizmetlimize teşekkür ederiz.