ORDU / ÜNYE - Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

Sayın Celal SARISOY, Polis Günü ziyaretimizde öğrencilerimize verdiği sözü gerçekleştirdi. Özel öğrerncilerimizden Emrullah GÜMÜŞ'ün Yerli Otomobilimiz TOG  ile ilgili ilgi bu arabaya binme merakını öğrenince en kısa zamanda seni bu arabaya bindirip gezdireceğim demişti. Bu sözünü unutmayıp bir gün sonra Bie TOG Marka otomobil ile okulumuzu ziyaret edip öğrencimiz Emrullah GÜMÜŞ 'ü ve merak eden öğrencilerimizi araca bindirip gezdirerek ödüllendirdi. Emniyet Müdürümüze ve araç sahibi Emniyet Personelize ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Sosyal Sorumluluk Programı Etkinliklerimiz Devam Ediyor. Sosyal Sorumluluk Programı Etkinlikleri kapsamında okulumuz 10/C ve 11/A Şubeleri öğretmenleri ve öğrencileri, okulumuz Rehberlik Servisi ve Okul İdaresi işbirliği ile Ünce İlçe Emniyet Müdürü Sayın Celal SARISOY ve Emniyet personellerimizi ziyaret ederek geçen Polis Günlerini kutladılar.

Yapılan ziyaretten çok memnun kalan ve öğrencilerimizle ilgilenip çok güzel diyaloglar yaşayan İlçe Emniyaet Müdürü Sayın Celal SARISOY ve emniyet personellerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Nevruz Bayramı ve Baharın Gelişini Kutladılar. Özel Eğitim Öğrencilerimiz, Nevruz Bayramı ve baharın gelişi ile ilgili bilgilendirildi. Kes yapıştır çalışması ile ilgili günün anlam ve önemi kavratılmaya çalışıldı.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Savaşı ve Zaferimiz ve Milletimizin Yazdığı Destanın Yıl Dönümü Kutlu olsun. Sosyal Sorumluluk Projesi Çalışması kapsamında bu önemli günde yaptıkları etkinlik için emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarım.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın yazarı ve Şair Mehmet Akif ERSOY'u Rahmet ve minnetle anıyoruz. Sosyal Sorumluluk Programı Etkinlikleri kapsamında okulumuzda yapılan proje çalışması ile İstiklal Marşımızın yazarı Şair Mehmet Akif ERSOY u saygıyla andık.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında yapılan etkinlik ile Ramazan Ayının Gelişini kutladık.

Mrt

Sosyal Sorumlulk Proramı Kapsamında Öğrencilerimiz Bayan Öğretmenlerimizin Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Okulumuz El Sanatları Öğretmeni Sevgi Duru ile 10-A Sınıfı öğretmenleri Goncagül Tekel ve Sami Ballı'nın birlikte planladıkları okul içi proje çalışması ile 10-A sınıfı öğrencilerimiz, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlamak için okulumuz kadın öğretmenlerimize rengarenk çiçekler içeren kutlama kartları hazırladılar. 10-A sınıfı adına öğrencimiz Habil CAN kartları öğretmenlerimize sınıflarında takdim ederek Kadınlar Günlerini kutladı.

Mrt

Afet Eğitim Kulübüm Rehber öğretmenlerimizin öncülüğünde Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı. Tatbikat siren sesiyle başladı. Çök Kapan uygulaması yapan öğrenci ve öğretmenlerimiz daha sonra güvenli bir şekilde tahiye gerçekleştirerek okul bahçesinde toplanma alanında toplandılar.

Şbt

. sınıfÜnye Ziraat Odasının ''Minik Eller Toprakla Buluşuyor'' Projesi Kapsamında  öğrencilerimiz seraları gezdi. Seralarda uygulama yapan öğrencilerimiz, soğan , Çilek, marul, Fasulye dikimi yapıp sulama uygulasında bulundular. Etkinliği düzenleyen 9. sınıf Öğretmenlerimizi ve REhber Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Evde Eğitim alan öğrencimiz Mehmet ÖZTÜRK'ü Ünye İpekyolu Mahallesinde bulunan evinde ziyaret ettik. Evde eğitim veren öğretmeni ile ders işlerken ziyaret ettiğimiz Mehmet ÖZTÜRK'e , Öğretmenine ve ailesine başarılar dileyip hal ve hatırlarını sorduk.

Şbt

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme / Sertifikasyon Uygulamaları kapsamında  Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesinde Açılan Astronomi Ve Sanal Gerçeklik Atölyesini ziyaret ettiler. Sanal gerçeklik atölyesinde bulunan bütün uygulamalara katılan öğrencilerimiz ve velilerimiz oldukça çaok eğlendiler.

Şbt

Neşeli ve Eğlenceli Bir Karne Törenimiz Oldu. Eski mezunlarımızdan Tevrat KUYUMCU okulumuz Karne Törnine katılarak Davul çaldı. Yöremizdeki düğünlerde davul çalarak çalgıcılık yapan Tevrat KUYUMCU çaldığı davul ve oynadığı oyunlarla büyük beğeni aldı.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri tamamlandı. Okulumuz öğretmenleri ve Okul İdaremiz tarafından hazırlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri faaliyet Planı doğrultusunda büyük çoşku ile tamamlandı Dört gün süren etkinlikler En Son 10/C Sınıfı öğretmenlerimizin tüm öğrencilerimize yönelik yaptıkları PORTAKAL ETKİNLİĞİ ile son buldu. Portal suyu sıkarak ikramda bulunan öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan ''Ordu Kültürel Etkinlik Takvimi'' Doğrultusunda Okulumuz 12/A öğrencisi Zehra ATAR'ın Kişisel Resim Sergisi açıldı. Ünye ÜNİPORT AVM de açılışa Ünye Kaymakamı Sayın Ayhan IŞIK, Garnizon Komutanı Sayın Piy. Üsteğmen Oğuzhan SARIKAYA, Ünye Belediye başkanı Sayın Hüseyin TAVLI, siyasi parti temsilcileri, Kurum amirleri, Okul Müdürleri ve öğretmenlerimiz, Engelliler Federasyonu ve Derneklerinin yetkilileri basınımızın temsilcileri, velilerimiz ve halkımız katılmıştır.

Güzel çalışmalarından dolayı öğrencimizi ve Değerli öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz idaresi, Rehberlik Servisi ve Sınıf Rehber öğretmenlerimiz ile veli ziyaret çalışmalarımız başladı. Eğitim yılı boyunca ziyaret çalışmalarımız devam edecektir.